Zoeken

Terug naar resultaatlijst

Tranxène 10 mg, capsules

Rubriek 1 van de bijsluiter:

1. Wat is Tranxène en waarvoor wordt dit middel gebruikt?

Tranxène behoort tot een groep geneesmiddelen bekend onder de naam benzodiazepinen, Benzodiazepinen verminderen angst en onrust, ontspannen de spieren en bevorderen de slaap.
Tranxène wordt gebruikt voor de behandeling van angst en spanningsklachten. Het mag alleen worden gebruikt als uw klachten u ernstig belemmeren of als u in hoge mate onder uw klachten lijdt.

Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken.

Omdat een parallel geïmporteerd product geen eigen SmPC heeft, wordt de SmPC van het referentieproduct getoond. Bepaalde productkenmerken (o.a. hulpstoffen) van het referentieproduct kunnen echter verschillen van die van het parallelproduct. In de patiëntenbijsluiter staat de exacte samenstelling van het parallelproduct. Indien hieronder geen SmPC wordt getoond, betekent dit dat de handelsvergunning van het referentieproduct is ingetrokken.


Patiëntenbijsluiter Samenvatting van de productkenmerken (SmPC) SmPC Datum van herziening van de tekst: Laatste gedeeltelijke wijziging betreft de rubriek 7: 12 november 2018.

Registratienummer: RVG 123373//06120
ATC: N05BA05 - Potassium Clorazepate
Land van herkomst: Portugal
Datum verstrekking handelsvergunning: 20 december 2018
Handelsvergunning houder: Medcor Pharmaceuticals B.V.
Artemisweg 232
8239 DE LELYSTAD
Niet beschikbaar