Zoeken

Terug naar resultaatlijst

Oraqix, gel voor peri-odontaal gebruik 25 mg/g + 25 mg/g

Rubriek 1 van de bijsluiter:

1. WAT IS ORAQIX EN WAARVOOR WORDT HET GEBRUIKT ?

Oraqix is een gel die wordt gebruikt om pijn in uw tandvlees te voorkomen. Oraqix wordt bij volwassenen gebruikt voor pijnbestrijding bij bepaalde tandheelkundige procedures zoals tandsteen verwijderen en/of gladmaken en polijsten van worteloppervlakken (reinigen van de delen van uw tanden en kiezen die uw tandenborstel niet kan bereiken) en sonderen (uw tanden, kiezen en tandvlees onderzoeken).


Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken.

Het kan voorkomen dat uw ziekte/klacht niet wordt genoemd in de gedrukte bijsluiter van het medicijn dat de arts aan u voorschrijft. Dit komt voor bij medicijnen waarvoor een octrooi van een andere vergunninghouder geldt op het gebruik van het middel bij uw ziekte/klacht. De fabrikant van het medicijn mag dit gebruik dan niet vermelden in de gedrukte bijsluiter. In dat geval staat er in de bijsluiter die u hier kunt downloaden een sterretje achter deze ziekte/klacht. Op de pagina Vragen en antwoorden over gebruiksoctrooien en bijsluiters vindt u hierover meer informatie.

Patiëntenbijsluiter Samenvatting van de productkenmerken (SmPC) SmPC Datum van herziening van de samenvatting: Laatste gedeeltelijke wijziging betreft rubriek 4.8; 19 augustus 2016

Registratienummer: RVG 30847
Procedurenummer: SE/H/0426/001
ATC: N01BB20 - Combinations
Datum verstrekking handelsvergunning: 05 september 2005
Handelsvergunning houder: Dentsply DeTrey GmbH
De-Trey-Str.1
78467 KONSTANZ (DUITSLAND)
Niet beschikbaar