Zoeken

Terug naar resultaatlijst

Dynexan Gel 20 mg/g, gel voor oromucosaal gebruik

Rubriek 1 van de bijsluiter:

1. WAT IS DYNEXAN GEL EN WAARVOOR WORDT DIT MIDDEL GEBRUIKT?

Dit middel bevat de werkzame stof lidocaïnehydrochloride, een stof voor plaatselijke verdoving (lokale anesthesie) van de huid en slijmvliezen.

Dit middel wordt gebruikt voor kortdurende, symptomatische behandeling van pijn van het mondslijmvlies, het tandvlees en de lippen bij volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 6 jaar.

Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken.Omdat een parallel geïmporteerd product geen eigen SmPC heeft, wordt de SmPC van het referentieproduct getoond. Bepaalde productkenmerken (o.a. hulpstoffen) van het referentieproduct kunnen echter verschillen van die van het parallelproduct. In de patiëntenbijsluiter staat de exacte samenstelling van het parallelproduct. Indien hieronder geen SmPC wordt getoond, betekent dit dat de handelsvergunning van het referentieproduct is ingetrokken.


Patiëntenbijsluiter Samenvatting van de productkenmerken (SmPC) SmPC Datum van herziening van de tekst: Laatste gedeeltelijke wijziging betreft rubrieken 4.2, 4.8, 4.9, 5.1 en 9: 14 december 2018

Registratienummer: RVG 124241//113488
ATC: N01BB02 - Lidocaine
Land van herkomst: Oostenrijk
Startdatum van het bereik datum verstrekking handelsvergunning 23 januari 2019
Handelsvergunning houder: BModesto B.V.
Artemisweg 105
8239 DD LELYSTAD
Niet beschikbaar