Zoeken

Terug naar resultaatlijst

Erythrocine I.V., poeder voor oplossing voor infusie 1 g

Rubriek 1 van de bijsluiter:

1. WAT IS ERTHROMYCINE I.V. EN WAARVOOR WORDT DIT MIDDEL GEBRUIKT?

Erythrocine I.V. bevat erytromycine, een antibioticum (geneesmiddel voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bacteriën). In dit geval werkzaam bij infecties veroorzaakt door bacteriën die gevoelig zijn voor erytromycine.

Erythrocine I.V. kan worden toegepast:
Ter voorkoming van infecties veroorzaakt door erytromycinegevoelige organismen.
Voor de behandeling van infecties veroorzaakt door erytromycinegevoelige organismen.
Zoals: buiten het ziekenhuis opgelopen longontsteking en veteranenziekte.Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken.

Omdat een parallel geïmporteerd product geen eigen SmPC heeft, wordt de SmPC van het referentieproduct getoond. Bepaalde productkenmerken (o.a. hulpstoffen) van het referentieproduct kunnen echter verschillen van die van het parallelproduct. In de patiëntenbijsluiter staat de exacte samenstelling van het parallelproduct. Indien hieronder geen SmPC wordt getoond, betekent dit dat de handelsvergunning van het referentieproduct is ingetrokken.


Patiëntenbijsluiter Samenvatting van de productkenmerken (SmPC) SmPC Datum van herziening van de tekst: Laatst gedeeltelijke wijziging betreft de rubrieken 4.5 en 9: 18 september 2018

Registratienummer: RVG 115540//01800
ATC: J01FA01 - Erythromycin
Land van herkomst: België
Datum verstrekking handelsvergunning: 16 oktober 2014
Handelsvergunning houder: Euro Registratie Collectief B.V.
Van der Giessenweg 5
2921 LP KRIMPEN A/D IJSSEL
Niet beschikbaar