Zoeken

Terug naar resultaatlijst

Budesonide 32 microgram/dosis Fisher, neusspray, suspensie

Rubriek 1 van de bijsluiter:

1. Wat is Budesonide neusspray en waarvoor wordt dit middel gebruikt?

udesonide neusspray bevat het werkzame bestanddeel budesonide. Budesonide is een zgn. glucocorticosteroïde (een ontstekingsremmend middel). Wanneer het in de neus wordt toegediend heeft budesonide een ontstekingsremmende werking. Budesonide neusspray vermindert de overgevoeligheid van de neus.

U mag Budesonide neusspray gebruiken, wanneer u last heeft van allergie met klachten zoals een verstopte neus of loopneus. Ook kan Budesonide neusspray worden voorgeschreven voor de behandeling van milde tot matig ernstige neuspoliepen.

Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken.Omdat een parallel geïmporteerd product geen eigen SmPC heeft, wordt de SmPC van het referentieproduct getoond. Bepaalde productkenmerken (o.a. hulpstoffen) van het referentieproduct kunnen echter verschillen van die van het parallelproduct. In de patiëntenbijsluiter staat de exacte samenstelling van het parallelproduct. Indien hieronder geen SmPC wordt getoond, betekent dit dat de handelsvergunning van het referentieproduct is ingetrokken.


Registratienummer: RVG 110299//23837
ATC: R01AD05 - Budesonide
Land van herkomst: Portugal
Datum verstrekking handelsvergunning: 15 augustus 2011
Handelsvergunning houder: Dr. Fisher Farma B.V.
Schutweg 23
8243 PC LELYSTAD
Niet beschikbaar