Zoeken

Zoekresultaat

Toelichting:
Vanuit de website van het Farmacotherapeutisch Kompas bent u direct op de Geneesmiddeleninformatiebank van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) gekomen. Onderstaande geneesmiddelen bevatten dezelfde werkzame stof als het door u in het Farmacotherapeutisch Kompas geraadpleegde geneesmiddel. De weergegeven producten kunnen verschillen in sterkte of toedieningsvorm. Zowel de specialités als de generieke varianten worden weergegeven. De specialités zijn meestal te herkennen aan het laagste RVG-nummer. Als u de zoekresultaten wilt verfijnen, klik dan op "Terug naar zoeken".

Wanneer er in plaats van een RVG-nummer een EU-nummer wordt getoond, dan wordt de productinformatie getoond via een link naar het Europese geneesmiddelenagentschap (EMA).

Selecteer het product dat u wenst te raadplegen.

Op het volgende scherm kunt u vervolgens een keuze maken voor de wetenschappelijke productinformatie (SmPC), de patiëntenbijsluiter en het openbare beoordelingsrapport.


4 producten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht:
ATC: J07CA02

Sorteren en pagineren
Results per page
RegistratienummerProductnaamATC
RVG 35124Boostrix Polio injectieflacon, suspensie voor injectieJ07CA02 - Diphtheria-Pertussis-Poliomyelitis-Tetanus
RVG 35123Boostrix Polio, suspensie voor injectie in voorgevulde spuitJ07CA02 - Diphtheria-Pertussis-Poliomyelitis-Tetanus
RVG 34568Infanrix-IPV, suspensie voor injectieJ07CA02 - Diphtheria-Pertussis-Poliomyelitis-Tetanus
RVG 27569Triaxis Polio, suspensie voor injectie in voorgevulde spuitJ07CA02 - Diphtheria-Pertussis-Poliomyelitis-Tetanus
  • 1