Zoeken

Zoekresultaat

Toelichting:
Vanuit de website van het Farmacotherapeutisch Kompas bent u direct op de Geneesmiddeleninformatiebank van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) gekomen. Onderstaande geneesmiddelen bevatten dezelfde werkzame stof als het door u in het Farmacotherapeutisch Kompas geraadpleegde geneesmiddel. De weergegeven producten kunnen verschillen in sterkte of toedieningsvorm. Zowel de specialités als de generieke varianten worden weergegeven. De specialités zijn meestal te herkennen aan het laagste RVG-nummer. Als u de zoekresultaten wilt verfijnen, klik dan op "Terug naar zoeken".

Wanneer er in plaats van een RVG-nummer een EU-nummer wordt getoond, dan wordt de productinformatie getoond via een link naar het Europese geneesmiddelenagentschap (EMA).

Selecteer het product dat u wenst te raadplegen.

Op het volgende scherm kunt u vervolgens een keuze maken voor de wetenschappelijke productinformatie (SmPC), de patiëntenbijsluiter en het openbare beoordelingsrapport.


3 producten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht:
ATC: C10AX06

Sorteren en pagineren
Results per page
RegistratienummerProductnaamATC
RVG 28822Omacor, zachte capsules, 460 mg/380 mgC10AX06 - Omega-3-Triglycerides Incl. Other Esters And Acids
RVG 125224//28822OMACOR, zachte capsules, 460 mg/380 mgC10AX06 - Omega-3-Triglycerides Incl. Other Esters And Acids
Medicijn is onder aanvullende monitoring  EU/1/20/1524Vazkepa 998 mg zachte capsulesC10AX06 - Omega-3-Triglycerides Incl. Other Esters And Acids
  • 1