Zoeken

Zoekresultaat

Toelichting:
Vanuit de website van het Farmacotherapeutisch Kompas bent u direct op de Geneesmiddeleninformatiebank van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) gekomen. Onderstaande geneesmiddelen bevatten dezelfde werkzame stof als het door u in het Farmacotherapeutisch Kompas geraadpleegde geneesmiddel. De weergegeven producten kunnen verschillen in sterkte of toedieningsvorm. Zowel de specialités als de generieke varianten worden weergegeven. De specialités zijn meestal te herkennen aan het laagste RVG-nummer. Als u de zoekresultaten wilt verfijnen, klik dan op "Terug naar zoeken".

Wanneer er in plaats van een RVG-nummer een EU-nummer wordt getoond, dan wordt de productinformatie getoond via een link naar het Europese geneesmiddelenagentschap (EMA).

Selecteer het product dat u wenst te raadplegen.

Op het volgende scherm kunt u vervolgens een keuze maken voor de wetenschappelijke productinformatie (SmPC), de patiëntenbijsluiter en het openbare beoordelingsrapport.


4 producten gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht:
ATC: A03AX

Sorteren en pagineren
Results per page
RegistratienummerProductnaamATC
RVG 103997Iberogast, vloeistof voor oraal gebruikA03AX - Other drugs for functional gastrointestinal disorders
RVG 112877//103727Simeticon Top-Pharma 42 mg, kauwtablettenA03AX13 - Silicones
RVG 115173//109856TempocolA03AX - Other drugs for functional gastrointestinal disorders
RVG 109856Tempocol, 182 mg maagsapresistente capsule, zachtA03AX - Other drugs for functional gastrointestinal disorders
  • 1